Богодухівська міська рада

Харківська область

Вітаємо на офіційному сайті Богодухівської міської територіальної громади

Відкритість і прозорість дій влади  - запорука сталого розвитку, ефективної співпраці, демократичних відносин та взаєморозуміння із громадою. Рівень гласності і публічності є провідним критерієм демократичності влади.

Тому ми інформуємо громадян про важливі зміни у житті Богодухівської територіальної громади. Отримуйте достовірну інформацію із перших вуст, читайте, переглядайте, беріть активну участь в громадських обговореннях, ініціюйте створення проектів, пропонуйте вирішення питань життєдіяльності громади. Ми готові вислухати Вашу думку та будемо раді співпраці.

Лише спільними зусиллями ми досягнемо успіху!

Актуально

Останні новини

15 Квітня, 2024 р., 16:26
Весняного сонячного дня разом зі своїми малятами дорослі вийшли на прибирання дитячого майданчика. Загрібали, підмітали, фарбували, мили – і в усіх роботах малеча брала найактивнішу участь. Бо вони звикли, що це їхній майданчик. Тут вони граються, відпочивають, тут святкують дні народження. І дітей тут, ні багато ні мало – близько сорока.
15 Квітня, 2024 р., 15:23
Чи то нова серія улюбленого подкасту, чи випадковий фільм — багато хто з нас не може заснути без фонового шуму. На це є декілька причин. Гортай карусель, щоб дізнатися, чому тобі не спиться в тиші.  
15 Квітня, 2024 р., 14:18
З початку цього року послугами Харківської обласної служби зайнятості скористалися 18,3 тис. людей, з них 13,5 тисяч мали статус безробітного. Співпрацювали зі службою зайнятості 2,7 тис. роботодавців, які надали 7,2 тисяч пропозицій роботи. За сприяння обласної служби зайнятості забезпечено зайнятість 8,1 тис. людей. Про це повідомив директор Харківського обласного центру зайнятості Олександр Котуков.

Випадкові фото

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь